De projecten van Totaalonderhoud Altena

Van verouderd naar vernieuwd: Een totale verbouwing van uw woning

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Een totale verbouwing kan daarbij helpen! Het renoveren van uw huis kan de waarde ervan verhogen en de levensduur verlengen. Een totale verbouwing gaat vaak gepaard met het vernieuwen van de vloer, keuken, toilet en badkamer. Lees hier alles over de mogelijkheden van een totale verbouwing aan uw woning.

De vloer

De vloer is een belangrijk onderdeel van uw woning. Is uw huidige vloer beschadigd of verouderd? Dan is het tijd voor vernieuwing! Er zijn verschillende soorten vloeren beschikbaar. Denk aan houten vloeren, laminaat, tegels, vinyl en PVC-vloeren. Uw keuze is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en budget. Kiest u voor een houten vloer, dan kan deze geschuurd en gelakt worden voor een vernieuwde uitstraling. Een PVC-vloer is daarentegen makkelijk te onderhouden en kan zelfs op een bestaande vloer gelegd worden.

De keuken

Badkamer vernieuwen 7De keuken is het hart van uw woning. Een nieuwe keuken kan daarom een grote impact hebben op de uitstraling van uw woning. Gaat u voor een moderne keuken met strakke lijnen of juist een landelijke keuken met warme kleuren?

Het is allemaal mogelijk! Tijdens een totale verbouwing kan ook de indeling van de keuken aangepast worden. Zo kan er bijvoorbeeld een kookeiland geplaatst worden of kan de keuken verplaatst worden naar een andere ruimte in huis.

Het toilet

Badkamer vernieuwen 6Het toilet is een belangrijk onderdeel van de badkamer en verdient daarom aandacht tijdens een totale verbouwing. Kiest u voor een modern toilet met een inbouw reservoir of juist een klassiek toilet met een lage stortbak.

Ook is het mogelijk om het toilet volledig te betegelen voor een strakke uitstraling. Een kleine ruimte kan door middel van lichte kleuren en slimme oplossingen optisch vergroot worden.

De badkamer

De badkamer is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Een nieuwe badkamer kan daarom een enorme verandering teweegbrengen. Ga voor een moderne inloopdouche met glazen wanden of juist een ligbad voor extra ontspanning.

Een dubbele wastafel zorgt voor meer ruimte en gemak in de ochtend. Kiest u voor luxe materialen zoals marmer of natuursteen voor een luxe uitstraling, er is heel veel mogelijk.

Ga voor de vernieuwde uitstraling

Kortom, een totale verbouwing kan uw woning een vernieuwde uitstraling geven. Kies dan voor vernieuwing van de vloer, keuken, toilet en badkamer en creëer uw eigen droomwoning.

Het is belangrijk om goed na te denken over de gewenste uitstraling en functionaliteit van uw woning en daarbij de juiste keuzes te maken voor de renovatie. Schakel daarom altijd een professional in voor advies en uitvoering van de verbouwing.

Naast de genoemde onderdelen zijn er nog meer mogelijkheden om uw woning te renoveren. Zo kan er bijvoorbeeld ook gedacht worden aan het vervangen van ramen en deuren, het plaatsen van een dakkapel of het vernieuwen van de gevelbekleding. Een totale verbouwing kan dus veel omvatten, maar het resultaat is de moeite waard.

Houd rekening met uw budget

Houd er wel rekening mee dat een totale verbouwing vaak een grote investering vergt. Het is daarom verstandig om een budget op te stellen en een goede planning te maken. Zo voorkomt u onverwachte kosten en kan de verbouwing binnen een bepaalde periode worden afgerond.

Kortom, een totale verbouwing kan uw woning een volledig nieuwe uitstraling geven. Vernieuw de vloer, keuken, toilet en badkamer en creëer uw droomwoning. Een totale verbouwing vergt wel de nodige planning en investering, maar het resultaat is de moeite waard!

Image
Image
Image
Image
Image
Totaalonderhoud Altena
Vrijheidsplein 4
4271 AW Dussen
Stuur een mail
0651 553 864

KNAB: NL 44 KNAB 0410 6528 81

KVK: 18053261

BTW: NL002110861B01