De projecten van Totaalonderhoud Altena

Reparatiewerk aan raamkozijn

Als professionele schilders begrijpen we hoe belangrijk het is om ramen en kozijnen goed te onderhouden. Daarom bieden we reparatiewerk aan voor beschadigde raamkozijnen, zodat ze weer in goede staat verkeren en er weer als nieuw uitzien.

Onze ervaren schilders zijn experts in het repareren van verschillende soorten schade aan raamkozijnen, zoals rotte delen, barsten, krassen en deuken. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw raamkozijnen weer stevig, duurzaam en mooi worden.

Wanneer u ons inschakelt voor reparatiewerk aan uw raamkozijnen, beginnen we met een grondige inspectie om de omvang van de schade te bepalen. Vervolgens zullen we u een duidelijke uitleg geven van de reparatiewerkzaamheden die nodig zijn, evenals een duidelijke prijsopgave. We zullen altijd rekening houden met uw budget en uw wensen.

Onze schilders zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en gereedschappen, waardoor we efficiënt en effectief kunnen werken. We zorgen ervoor dat we uw ramen en kozijnen zo snel mogelijk repareren, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw raamkozijnen in goede handen zijn. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige reparatiewerkzaamheden die lang meegaan. Bovendien bieden we een garantie op al ons werk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen in de toekomst.

Als u op zoek bent naar een professionele schilder voor reparatiewerk aan uw raamkozijnen, neem dan contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en uw raamkozijnen weer in topconditie te brengen!

Voor het repareren van ramen, deuren, kozijnen, en daklijsten die door de jaren heen rotte plekken gaan vertonen gebruiken we een 2 componenten vuller die na grondig reinigen van de rotte plekken wordt aangebracht en zo weer jarenlang mee gaat.

Na het grondig verwijderen van het rotte hout brengen we een sealer aan die het verdere rottingsproces sterk afremt of stopzet, daarna worden de gaten gevuld met een 2 componentenvuller die na uitharding een harde laag vormt, na het netje schuren en weer keurig strak maken worden er een paar grondlagen aangebracht die daarna in de gewenste kleur worden geschilderd.

Vervanging kozijn van kelder

Dit kozijn van een kelderraam was zo slecht dat deze niet meer te repareren was en vervanging de enige oplossing was. Het staande hout is voorzichtig verwijderd om de muur niet te beschadigen, daarna zijn de houten gedeelte opnieuw aangebracht. De bovenste was nog sterk genoeg dus deze is niet vervangen.

Nadat alles weer netje was vast gelijmd werden er enkel lagen grondverf aangebracht die na droging werden voorzien van de gewenste laklaag voor het uiteindelijk resultaat.

Reparatiewerk aan deurkozijn

Bent u op zoek naar een professionele schilder die ook de reparatie van uw deurkozijn kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een deurkozijn is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van uw deur, maar het draagt ook bij aan de veiligheid en isolatie van uw huis.

Een beschadigd of versleten deurkozijn kan dan ook voor veel problemen zorgen. Gelukkig kan een professionele schilder deze problemen voor u oplossen.

Onze schilder heeft ruime ervaring in het repareren van deurkozijnen. Of het nu gaat om een klein scheurtje in het hout of om een volledig verrot kozijn, wij kunnen het voor u repareren. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en technieken, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

Naast de reparatie van het deurkozijn, kunnen wij ook de schilderwerkzaamheden voor u uitvoeren. Zo krijgt uw deurkozijn niet alleen de benodigde reparatie, maar ook een frisse nieuwe uitstraling. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, zodat het deurkozijn perfect past bij uw interieur.

Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over de werkzaamheden en de kosten. Daarom komen wij altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Na inspectie kunnen we meestal wel bepalen of reparatie rendabel is of dat er gelijk een nieuw kozijn moet komen. Nadat de rotte plekken zijn verwijderd plaatsen we de nieuwe stukken hout die met een sterke lijm aan elkaar worden bevestigd. Na opvulling met een sterke 2 componenten vuller wordt het kozijn weer voorzien van enkele lagen grondverf om daarna in de gewenste kleur te worden geschilderd. Zo kan het kozijn er weer vele jaren tegen.

Reparatiewerk aan de overstek/dakgoot

Bent u op zoek naar een professionele schilder voor reparatie aan uw overstek en dakgoot? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een snelle en kwalitatieve oplossing.

Een beschadigde overstek en dakgoot kunnen voor veel problemen zorgen, zoals lekkages en waterschade. Het is daarom belangrijk om deze snel te repareren. Onze ervaren schilders hebben de kennis en expertise om deze problemen op te lossen.

Wij beginnen altijd met een grondige inspectie van de schade aan uw overstek en dakgoot. Vervolgens stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Onze schilders zullen altijd zorgvuldig te werk gaan om ervoor te zorgen dat de reparatie volledig en duurzaam is.

Onze reparatie diensten omvatten onder andere het vervangen van beschadigde delen, het aanbrengen van nieuwe verflagen en het afdichten van lekkages. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw overstek en dakgoot weer als nieuw zijn.

Onze schilders zijn niet alleen experts in het repareren van overstek en dakgoten, maar kunnen ook andere schilderwerken voor u uitvoeren, zoals binnen- en buitenschilderwerk, stucwerk, en behangen. We zijn er om uw huis er op zijn best uit te laten zien!

Dus als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare schilder voor reparatie aan uw overstek en dakgoot, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij garanderen u dat u tevreden zult zijn met het resultaat!

Een overstek en dakgoot aan een huis heeft het heel zwaar met de weersomstandigheden, deze staat constant bloot aan regen en de zon die ervoor zorgt dat het hout gaat rotten, vervanging is alleen nodig als deze niet meer gered kan worden met plaatsen van nieuwe stukken hout.

Na het wegzagen van de slechte stukken wordt er gemeten wat het vochtgehalte van het hout is om te kijken of dit acceptabel is, de grote gaten worden opgevuld met een 2 componenten vuller en na aanbrengen van de nieuwe stukken hout die worden vastgezet met lijm kunnen deze worden voorzien van een grondlaag. Na droging en opnieuw schuren wordt de gewenste laklaag aangebracht.

Image
Image
Image
Image
Image
Totaalonderhoud Altena
Vrijheidsplein 4
4271 AW Dussen
Stuur een mail
0651 553 864

KNAB: NL 44 KNAB 0410 6528 81

KVK: 18053261

BTW: NL002110861B01