De projecten van Totaalonderhoud Altena

 

Terrasoverkapping aanleggen

Voor het maken van een terrasoverkapping hebben we de juiste vakmensen om dit te kunnen maken.

De palen waar de  terrasoverkapping op komt te staan worden eerst diep in de grond geboord zodat deze een stevige en stabiele ondergrond vormen.

Hier hebben we een terrasoverkapping gemaakt bij een tennisclub zodat de kijkers beschermt zijn tegen de zon maar ook tegen de regen, zo kunnen ze bijna het gehele jaar genieten van de tennissport.

Deze foto's zijn van 2 verschillende overkappingen die zijn gemaakt, zo kunnen de klanten heerlijk genieten van de zon en ook beschut zitten mocht het gaan regenen.

Verschillende foto's van overkappingen die gemaakt zijn van hout of van aluminium, de laatste is weer onderhoudsvriendelijker omdat deze niet hoeft te worden geschilderd. Als de overkapping wordt gemaakt van het Europese hardhout zoals Eiken, Lariks, Douglas, Robinia of tamme kastanje ben je nog goed bezig ook voor het milieu, omdat er hiervoor geen tropisch hardhout voor hoeft te worden gekapt en verscheept vanuit Zuid-Amerika of Azië.

Waarom een terrasoverkapping aanleggen

Een terrasoverkapping is de perfecte manier om het hele jaar door van uw buitenruimte te genieten. Of het nu regent, sneeuwt of zonnig is, met een terrasoverkapping kunt u op elk moment van de dag en in alle weersomstandigheden buiten zitten. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om een terrasoverkapping aan uw huis toe te voegen.

Allereerst biedt een terrasoverkapping bescherming tegen de elementen. Het biedt beschutting tegen de zon en beschermt u tegen regen, wind en sneeuw. Dit betekent dat u op elk moment van de dag en in alle weersomstandigheden comfortabel buiten kunt zitten. Een ander voordeel van een terrasoverkapping is dat het uw meubels beschermt tegen schade door de elementen.

Meubels die aan de buitenlucht worden blootgesteld, kunnen na verloop van tijd beschadigd raken door de zon, regen en wind. Met een terrasoverkapping blijven uw meubels langer mooi en hoeft u ze minder vaak te vervangen.

Verhoogd de waarde van u huis

Bovendien kan een terrasoverkapping de waarde van uw huis verhogen. Een overdekte buitenruimte is een aantrekkelijke eigenschap voor veel kopers en kan uw huis meer waard maken wanneer u het verkoopt.

Er zijn veel verschillende soorten terrasoverkappingen beschikbaar, variërend van eenvoudige overkappingen tot uitgebreide structuren met verlichting, verwarming en zonwering.

De verschillende materialen voor de overkapping

U kunt kiezen uit verschillende materialen, waaronder hout, aluminium en kunststof, en u kunt ook kiezen uit verschillende stijlen en kleuren om ervoor te zorgen dat de overkapping perfect past bij uw huis. Het bouwen van een terrasoverkapping is een investering, maar het kan de moeite waard zijn als u wilt genieten van uw buitenruimte gedurende het hele jaar.

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van een terrasoverkapping aan uw huis, overweeg dan om een professional in te huren om u te helpen bij het ontwerpen en bouwen van de overkapping.

Zij kunnen u helpen bij het kiezen van het beste materiaal en de beste stijl voor uw huis en ervoor zorgen dat de overkapping veilig en stevig wordt gebouwd. Kortom, een terrasoverkapping is een geweldige manier om het hele jaar door van uw buitenruimte te genieten. Het biedt bescherming tegen de elementen, beschermt uw meubels en kan de waarde van uw huis verhogen.

Meer comfort met een terrasoverkapping

Overweeg om een terrasoverkapping aan uw huis toe te voegen en geniet van het buitenleven op elk moment van het jaar. Naast de voordelen die hierboven zijn genoemd, biedt een terrasoverkapping ook andere voordelen die uw levensstijl en comfort kunnen verbeteren. Een terrasoverkapping kan bijvoorbeeld dienen als een verlengstuk van uw leefruimte, waardoor u meer ruimte heeft om te ontspannen en te genieten van uw buitenruimte.

U kunt uw terrasoverkapping ook gebruiken als een plek om buiten te dineren, te feesten of te werken, afhankelijk van uw behoeften. Een ander voordeel van een terrasoverkapping is dat het u kan helpen om energie te besparen. In de zomer kan een terrasoverkapping helpen om uw huis koeler te houden door direct zonlicht te blokkeren.

Lagere energiekosten met een terrasoverkapping

Dit kan leiden tot lagere energiekosten omdat u minder hoeft te besteden aan airconditioning. In de winter kan een terrasoverkapping de warmte vasthouden en uw huis helpen om warm te blijven, waardoor u opnieuw energie kunt besparen. Tot slot kan een terrasoverkapping uw buitenruimte een stijlvolle en moderne uitstraling geven.

Door te kiezen voor een ontwerp dat past bij de stijl van uw huis, kunt u uw buitenruimte transformeren in een elegant toevluchtsoord waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. In conclusie, een terrasoverkapping biedt vele voordelen en kan uw buitenruimte transformeren in een comfortabele en aantrekkelijke plek waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Of u nu op zoek bent naar bescherming tegen de elementen, meer ruimte voor entertainment, energiebesparingen of gewoon een stijlvolle uitstraling, een terrasoverkapping kan aan uw wensen voldoen.

Overweeg om een terrasoverkapping aan uw huis toe te voegen en geniet van de voordelen die het biedt.

Ook graag een mooie overkapping op je terras en benieuwd wat er mogelijk is.

Image
Image
Image
Image
Image
Totaalonderhoud Altena
Vrijheidsplein 4
4271 AW Dussen
Stuur een mail
0651 553 864

KNAB: NL 44 KNAB 0410 6528 81

KVK: 18053261

BTW: NL002110861B01