De projecten van Totaalonderhoud Altena

Vloerafwerking met epoxy

Voor het perfect afwerken van een vloer brengen een hoogwaardige epoxy aan die bestand is tegen zware belasting en de meeste chemische middelen, deze afwerking is zeer robuust en gaat jarenlang mee.

Epoxy vloercoating

De vloer voorzien van een epoxy vloercoating is een voordelige keuze om de vloer een prachtige uitstraling te geven, de epoxy heeft zeer sterke eigenschappen die jarenlang de vloer beschermd tegen alle mechanische en chemische middelen, waarbij deze vloer de perfecte oplossing is voor de industriële toepassingen. De epoxy kan worden aangebracht op een betonvloer, cementsmeervloer of als renovatie van een bestaande epoxyvloer.

IJzersterke epoxy vloercoating

Een epoxy vloercoating is een ijzersterke coating die uitermate goed is geschikt om aan te brengen in showrooms, werkplaatsen, parkeergarages, fabriekshallen en opslagruimtes maar ook in de garage bij het huis. De epoxy vloer kan in ieder gewenste kleur worden aangebracht, ook een heldere laag is prachtig doordat de betonlook zo behouden blijft. Ook een eigenschap van antislip is zeker een eigenschap die de veiligheid verhoogd.

Sterke kenmerken van epoxy vloercoating

Omdat de epoxy vloercoating over meerdere sterke kenmerken beschikt is dit een voordeel tegenover andere vloerafwerkingen. De vloercoating wordt volledig naadloos aangebracht en de vloer is ook daardoor weer snel belastbaar. Verder is een epoxy vloercoating vloeistofdicht, slijtvast, veilig en stofvrij. Ook het reinigen van een naadloze epoxy vloercoating is een eenvoudige klus, hierbij is het kenmerk van onderhoudsvriendelijk een goede reden om te kiezen voor een prachtige afwerking met een epoxy vloerafwerking.

Ook toe aan een perfecte afwerking aan de(beton)vloer, neem dan snel contact op voor meer info en/of offerte.

Image
Image
Image
Image
Image
Totaalonderhoud Altena
Vrijheidsplein 4
4271 AW Dussen
Stuur een mail
0651 553 864

KNAB: NL 44 KNAB 0410 6528 81

KVK: 18053261

BTW: NL002110861B01